SUMMUS PONTIFEX FRANCISCUS LITTERAE APOSTOLICAE MOTU PROPRIO DATAE RECOGNITUM LIBRUM VI quibus can. 695 §1, Codicis Iuris Canonici immutatur (Revista Española de Derecho Canónico, 2022)
SUMMUS PONTIFEX FRANCISCUS LITTERAE APOSTOLICAE MOTU PROPRIO DATAE RECOGNITUM LIBRUM VI quibus can. 695 §1, Codicis Iuris Canonici immutatur